60 χρόνια εμπειρίας

Η οικογένεια ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται και γράφει ιστορία στο χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού για πάνω από 60 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν το 1957 όταν ο Γιώργος Αλεξόπουλος από ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας μετακόμισε στην ταχέως αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη Αθήνα.

Εργάστηκε με ζήλο και υπομονή δίπλα στους καλύτερους τεχνίτες κοσμημάτων  της  εποχής. Δίπλα τους έμαθε τα μυστικά της τέχνης του κοσμήματος, δημιουργώντας χειροποίητα κοσμήματα απαράμιλλης αισθητικής.

Δεν άργησε πολύ να έρθει η ώρα που δημιούργησε το πρώτο δικό του εργαστήριο χρυσοχοΐας το 1968. Επί σειρά δεκαετιών με αστείρευτη έμπνευση και μεράκι κατασκευάζει κοσμήματα χειροποίητα με ή χωρίς πολύτιμους λίθους.

Γρήγορα καθιερώνεται ως ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια χρυσοχοΐας δημιουργώντας παράλληλα συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου τόσο στην Αθήνα  όσο και στην επαρχία.

Το 2008 έρχεται η στιγμή που η παλιά γενιά συναντά τη νέα και ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η  οικογένεια  Αλεξόπουλος ιδρύει το δικό της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα πολυτελές ιδιόκτητο κατάστημα  στην καρδιά της Αθήνας, στη Σταδίου 3 .

Η νέα γενιά με τις ίδιες αρχές αλλά γεμάτη νέες ιδέες υπόσχεται να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση με το ίδιο ζήλο και προσανατολισμένη πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το 2020  προχώρησε στη δημιουργία   e-shop δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν άμεση πρόσβαση στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων τους. Εξασφαλίζοντας τους  ευελιξία , άμεση παράδοση και τις καλύτερες τιμές προκειμένου  να  ολοκληρώσουν τις αγορές τους από απόσταση.