ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα επιστροφής.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αλλαγή τους ή την επιστροφή της αξίας τους. χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της αποστολής δεν υφίσταται δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας σας.
Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 2103233520 ή μέσω email στο alexopoulosgold@gmail.com, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος από το e-shop μας ή από το κατάστημα μας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Η συσκευασία πρέπει να είναι αύτη που συνοδεύει κανονικά το προϊόν. Απαραίτητα μαζί με το προϊόν θα πρέπει να επιστραφούν σε άριστη κατάσταση όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, όπως η εγγύηση, και η απόδειξη αγοράς.

Εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η επιστροφή δε γίνεται δεκτή.
Δεν είναι εφικτή επιστροφή σε προϊόντα που έχει προηγηθεί ειδική παραγγελία (όπως βέρες), ή τροποποιημένα προϊόντα ύστερα από απαίτηση του καταναλωτή.

Τέλος, τα εποχιακά είδη αλλάζονται μόνο με αντίστοιχο εποχιακό είδος. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα εποχιακά είδη και στα είδη προσφοράς.
Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι τις αγορές από φυσικό κατάστημα.